"Ik hou van het leven We hebben al jaren geleden besloten dat we niet willen dat kanker ons leven beheerst."

Haar veerkracht hield haar op de been.

Altijd weer. 

27 september 1972 - 29 maart 2021.

Ze is een groot voorbeeld voor menig een!

R.I.P. Bibian Mentel

4 april 2021

Gisteren door topsport for life uitgenodigd om mee te gaan met een toertocht van de Mercedes-Benz oldtimerclub. De tocht eenheden op voerde door Brabant. Langs gezellige dorpjes en mooie natuurgebieden. Er waren schitterende auto's te zien uit een lang vervlogen tijd. Een tijd waarin auto's nog van staal waren en niet van pisbakken zink.

Veel oude vrienden en lotgenoten weer ontmoet. Ook nieuwe gezichten. Gespannen gezichten. Wat hangt ons boven het hoofd?

 

16 april 2021

Vorige week nog even naar het ziekenhuis geweest om de omvang van mijn buik te inspecteren. Ik lijk wel een maand of zes zwanger. Er bleek echter niets mis. Heleboel lucht misschien? Of misschien toch teveel gegeten. Of te weinige sporten. Laat ik me wat het eten betreft maar een beetje inhouden. 

 

20 april 2021

 

Gisteren is de apparatuur gebracht voor de thuisbeademing. In het kort werd uitgelegd hoe de apparatuur werkt en hoe het masker op te zetten. Op de gok werd het apparaat ingesteld op 12 inademingen per minuut. Vanochtend is iemand langs geweest om de resultaten uit te lezen. De curve liet een flinke uitslag zien naar boven en beneden van zuurstofopname en koolzuurgehalte. Dit zou een vrijwel horizontale lijn moeten zijn met een regelmatige lichte uitslag naar boven en beneden. Het apparaat is iets anders ingesteld voor komende nacht. Morgen word ik gebeld om de apparatuur weer te "finetunen". Dan wordt aan Diana uitgelegd wat ze anders moet instellen. Donderdag komt er dan weer iemand thuis. Normaliter lig je daar vier dagen voor in het ziekenhuis. Maar daar is momenteel geen plaats voor. De bedoeling is dat ik mij met behulp van deze apparatuur een stuk fitter zal gaan voelen. 

 

 

 

 

Het is mij altijd weer een waar genoegen te gast te mogen zijn bij Stichting Topsport for Live. Telkens bedenken ze weer een leuk uitstapje om het leed van een levensbedreigende ziekte te verzachten. Het voelt altijd weer goed met lotgenoten te zijn zonder uit te overleggen wat het betekent om je eigen eindstreep inzicht te hebben. Zorg en de aandacht van de vrijwilligers als een warme deken om je heen te voelen. Vandaar mijn bescheiden vraag aan die iedereen dit leest. Help Topsport for Live om ons te steunen. 

www.topsportforlife.nl 

Facebook.com TopsportforLife 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb