Inmiddels is het 9 november en ik heb nog niets aan mijn wat als ALS pagina gedaan. Om de doodeenvoudige reden dat er maar heel weinig gebeurt. De dagen dat Diana werken is verlopen meestal rustig en elke dag is hetzelfde als de vorige. 

 Als ik gewassen en geschoren, tandjes gepoetst in mijn stoel zit kijk ik op de computer of er nog iets gebeurt in de wijde wereld. Meestal is er maar één onderwerp wat besproken wordt zowel op MSM als op het net. 's Middags kijk ik Netflix of iets dergelijks. 

 Gelukkig doet de zon regelmatig flink zijn best. Ondanks dat het maar 12° is buiten, is het heerlijk weer. Diana wandelt dan met mij in de rolstoel door het glooiende landschap. Na een uurtje tussen al die herfstkleuren voelen we ons alweer een stuk opgelucht. 

 

19 november 2021

En zo is het toch weer 19 november geworden. En is het mij gisteren weer gelukt om de kaarsjes op de taart uit te blazen. 66 dit keer. Ik ben er nog buiten adem van. Nadat de visite (broer schoonzus en moeder) weer op huis aanging hebben Diana en ik nog even naar de eerste aflevering van "typisch Eijsden "gekeken. Het belooft een interessante boeiende reportage te worden. Die een inkijkje geeft in ons leven en dat van anderen Eijsdenaren. Vanaf maandag te zien op de Nederlandse televisie. NPO 2 Typisch Eijsden van maandag tot en met donderdag 3 weken lang om 19.15u

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb