foto Diana

 

Mijn fysieke gezondheid lijkt momenteel niet veel te veranderen. Mijn spieren in heel mijn lijf zijn voor 99% verdwenen. Ik kan dus nog een heel klein beetje bewegen maar ik kan absoluut geen kracht zetten. Nog niet om een vinger te verplaatsen. Maar ik denk vaak zolang het geen pijn doet is het oké. 

Wel merk ik dat mijn ademhaling zwakker wordt en zeker met hoesten is dat vaak erg vermoeiend. De hoesthulpmachine sleept mij dan door de dag. Gelukkig niet elke dag.  

Het mooie weer van de afgelopen week doet veel goed. Hoewel de wind nu wel weer om het huis giert. De ganzen en de zwanen bevechten hun territorium in de Eijsder Beemden. De wilde paarden galopperen tussen de struiken. Een paar runderen kijken dromerig om zich heen. Niet begrijpend wat al die mensen hier ineens komen doen. 

 

19 april
We zijn het paasweekend naar volle tevredenheid doorgerold. Dankzij volop zon zijn we de afgelopen dagen veel buiten geweest. Met onder andere de Kennedymars waar we enthousiaste wandelaars hebben aangemoedigd de maar liefst 80 km lange wandeling vol te maken. Ook topsport for life was hierbij aanwezig om enkele sponsoractie lopers een hart onder de riem te steken. Maar ook in ons eigen stadspark in Maastricht was het weer goed vertoeven. Een gezellige drukte van spelende kinderen, wandelende bejaarden, picknickende gezinnen, verliefde stelletjes en piepjonge eendenkuikens in de vijver. De terrassen in het centrum waren weer overvol en de horeca deed goeie zaken.

Ook hebben we genoten van de film die Miel in 't Zand over onze (en andere lotgenoten) vakantie op Ameland. Klik op de link hieronder om de film te bekijken.