Ik wou... Ik wou........  

Wees voorzichtig met wat je wenst. 

Ik hoefde het alleen maar heel graag te willen, dan kreeg ik het vanzelf vroeg of laat.  

Tot nu toe kreeg ik alles wat ik mij maar wenste. 

Zelfs mijn allergrootste wens ging in vervulling. 

Een vrouw die onvoorwaardelijk van mij houdt 

Een vrouw die er altijd voor mij is.  

Een vrouw die...... alles voor mij doet. 

Ik wou.... Wees voorzichtig met wat je wenst. 

Trouwens.  

De staatsloterij laat wel erg lang op zich wachten. 

1 juni 2019

weer een maand om.

De afgelopen 24 maanden elke maand een jaar ouder geworden.

Ik ben nu dus 87

3 juni 2019

Maar er was weer van alles te beleven in Maastricht. Jammer wel dat de lift naar de brug weer stuk was en we een kilometer of drie om moesten over onregelmatige kinderkopjes. De vullingen rammelen uit je kiezen. Nu valt pas op hoe weinig er rekening gehouden wordt met rolstoelgebruikers.

klik op de foto's om te vergroten.

3 juni 2019

Gisteren de veiling van mijn citroentjes gestart. Ik hoop hiermee een groot bedrag bij elkaar te krijgen t.b.v. St. ALS Nederland. Want er is nog steeds heel veel nodig om ALS de wereld uit te krijgen. ALS Nederland werkt niet alleen aan de zoektocht naar medicijnen maar ook aan het realiseren van betaalbare hulpmiddelen. Een aangepaste auto bv waar een rolstoel in kan kost al gauw meer dan de nieuwste en duurste Tesla. Dus niet zo verlegen. Kijk op tabblad Citroën hier boven en doe een bod.

4 juni 2019

Ok. Beste lezers, Ik begrijp best dat jullie niet elke dag op mijn site kijken. Zo veel gebeurt er ook niet rondom mijn ALS.  Maar nu ik toch uw aandacht heb zou ik u nederig willen verzoeken om aan de veiling van de snoekies mee te doen. Ik vraag geen grote bedragen. En ik vraag het ook niet voor mezelf. Wie van u heeft het lef een bod uit brengen op. Om u over de drempel te helpen. Wie van u bied mij € 10. voor iets wat symbool staat voor waar ik zo lang van droomde. Wie steunt mij in de strijd tegen ALS. Ga naar boven op deze pagina klik op citroën en vul dat formuliertje in. 

7 juni 2019

wat doe je zo heel de dag ? Als Diana werkt

Nou om 9:00 op staan. Scheren, aankleden. Het is inmiddels 10:30 voorzichtig naar beneden. Boterham pakken uit ijskast. liggen al gesmeerd voor mij klaar. Uitrusten tot 11:00 met de rolstoel naar het schuurtje. Daar staat, weet ik, een plankje. Met dit plankje naar binnen. het is 11:45 met de rolstoel en het plankje naar de trap. Opstaan. Plankje op de eerste tree. Linkervoet op de eerste tree. rechtervoet op de eerste tree. Plankje op de tweede tree. Linker voet op de tweede tree. Om een lang verhaal kort te houden. Na een kwartier sta ik boven. Even op bed uitrusten. 12:30 Plankje onder de matras schuiven zodat ik daar een klem op vast kan (laten) zetten van een beugeltje waar ik mijn e-reader in kan klemmen. Of later in kan LATEN klemmen. 13:30 klaar. vanavond nog wat lezen. Fijn maar ik kan de e-reader niet zo lang meer vast houden.

11 juni 2019

De kop is er af. € 10.-- geboden door Vivianne Maas op kopie miniatuur Citroën van de even legendarisch generaal. Kijk op Citroën hier rechtsboven.

12 juni 2019

Vandaag was een drukke dag. Een stratenmaker die komt kijken hoe de straat voor het huis moet worden aangepast. Zodat ik met de rolstoel naar buiten kan. Ondertussen is een monteur de traplift aan het plaatsen. Dan naar de reumatoloog in het ziekenhuis. Snel naar huis waar de ergotherapeut al zit te wachten. Dan een vertegenwoordiger die mij een armondersteuning komt aanmeten. Al met al een vermoeiende dag.

18 juni 2019

Vandaag was een emotionele dag. De crematie van Pierre Maas. Oom van Diana. Niet dat ik de beste man goed gekend heb. Ik heb hem slecht een paar keer mogen ontmoeten. Maar het zien van al die verdrietige mensen hakte er hard in. Het zien van Bambi op het ijs doet mij al bijna janken de laatste tijd. Laat staan als het om echt verdriet gaat. Ik wens iedereen die Pierre gekend heeft veel sterkte met dit verlies.

Vandaag een bod binnen gekomen van € 25.-- van Marga Rieu. Stilaan wordt het duidelijk dat het hier wel om een heel bijzonder exemplaar gaat van een wel heel bijzondere miniatuur. De Citroën DS van de legendarische generaal De Gaulle. Het hoogste bod gaat zoals iedereen weet rechtstreeks naar Stichting ALS Nederland. Om dat die heel goed werk doet voor mij en mijn lotgenoten.

Dank je Marga. Maar wie gaat hier bovenuit?

24 juni 2019

 

 

24 juni 2019

Het was warm. Te warm eigenlijk. Maar er werd toch nog volop gedanst in Eijsden.  

25 juni 2019

Vanaf vandaar kan ik weer zelfstandig de deur uit met de rolstoel. Dankzij de mannen van Kees Plaisier die in de bloedhitte de straat voor het huis aanpassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb